A Revita

A Revita Reumatológiai Rendelő

A Revita Reumatológiai Rendelő 1991-ben indult útjára, az ország első teljes munkaidőben működő magánrendelőjeként. Akkoriban alig létezett egészségügyi vállalkozás, ezért a Revita Reumatológiai Rendelő mind a szakma, mind az engedélyeztető szervek számára is újszerű volt. Olyan egészségügyi intézményt szándékoztunk létrehozni, ahol a lehető legtisztább kapcsolat jöhet létre beteg és orvos között. Hitvallásunk a kezdetektől az, hogy a “beteget kezeljük és gyógyítjuk, nem a betegséget”.

Az immár 25 éve működő Revita Reumatológiai Rendelő folyamatosan bővül és fejlődik. Egyre több olyan programot is tudtunk vállalni, amellyel a Benevita Alapítvány (www.benevita.hu) bízott meg bennünket. Végeztünk önálló kutatásokat, és kapcsolódtunk nemzetközi kutatócsoporthoz is, ezekből a munkákból hazai és nemzetközi fórumokon számos prezentáció született. Az évek múltával több társszakma is kapcsolódott hozzánk. Jelenleg 4 orvosi rendelőben, 3 tornateremben tudunk betegeket fogadni.

Utóbbi években lehetőségünk nyílt új terápiák, gyógyszeres kezelések vizsgálataiban és bevezetésében közreműködni, melynek segítségével számos betegünk próbálhatta ki a legmodernebb, általánosan még nem elérhető terápiákat.

Meghatározott és ismertetett árak jelölik szolgáltatásainkat. Ha a beteg úgy dönt, hogy egészségét a Revita Reumatológiai Rendelő gondjaira bízza, pontosan tudja, hogy mit kap, mennyiért és mit várhat el. A magas szakmai színvonal, a lehető legpontosabb, legudvariasabb ellátás, kényelmes körülmények, nyugodt légkör és maximális koncentráció várja a beteget nap, mint nap rendelőnkben.

Várjuk szeretettel a Revita Reumatológiai Rendelőben!