Működési rend

Telefonon illetve személyesen egyeztetett időpontban várjuk betegeinket orvosi vizsgálatra vagy gyógykezelésre. Kölcsönös pontossággal a várakozás elkerülésére törekszünk.
Ha az előre lekötött vizsgálati vagy kezelési időpontot nem tudja igénybe venni, kérjük 24 órával előre jelezze rendelőnknek a változást. Ezen időn belül lemondott szolgáltatás költségét a beteg viseli. A lekötött kezelések fizetésénél egy kezelés kiegyenlítését előre kérjük.

Lehetőség van gyógytorna és gyógymasszázs bérletek vételére. A gyógytorna 5 alkalmas bérletei 2, a 10 alkalmas bérletei pedig 4 hónapon belül használhatóak fel. A gyógymasszázs 5 alkalmas bérletei 2, a 10 alkalmas bérletei 4 hónapon belül felhasználhatóak.

A fizetés módja: készpénz vagy bankkártya, amelynek intézése a recepciónál történik.
Szolgáltatásaink mindenkori árjegyzéke a recepcióban munkatársunknál illetve az áraink menüpontban megtekinthetőek.
Ha Önnek egészségpénztár tagsága van és igénybe kívánja venni tagsági kedvezményét, kérjük jelezze előre a recepción.

Az első orvosi ellátás díja magában foglalja a kórtörténet rögzítését, fizikális vizsgálatot, a felmerülő vizsgálatok megszervezését és a terápiás javaslatot. Az első orvosi vizit díja fizetendő szakterületenként (pl.: reumatológia, kardiológia, ortopédia, stb.), valamint ha több, mint 6 hónap telt el a két orvosi vizsgálat között. Kontroll vizsgálatnak minősül az első orvosi vizsgálat alkalmával feltárt probléma további vizsgálata és kezelése. A kontroll vizsgálat tartalmazza a kórfolyamat változásainak rögzítését, a szükség szerinti fizikális vizsgálatot és a további vizsgálati és kezelési javaslatot. Az első és a kontroll vizsgálatok kapcsán végzett beavatkozások díja a vizsgálati díjon felül térítendők.

Laboratóriumi vizsgálat céljából vérvétel a rendelőben történik, megbeszélt időpontban. Lehetőség van EKG vizsgálatra is.

A kezelésre érkezett betegek az öltözőben helyezhetik el ruháikat. A kezelések után, az öltözőhöz tartozó fürdőhelységben lehetőség van zuhanyozásra. Kérjük szíveskedjék saját törülközőről gondoskodni. A kezeléshez pólót, rövidnadrágot, esetleg fürdőruhát célszerű viselni, tornacipő nem szükséges.

A gyógytorna díja magában foglalja a betegvizsgálatot, kezelést és tanácsadást.
A gyógymasszázs díja tartalmazza a masszázst és az azt követő rövid relaxációt.
Minden további, itt nem érintett kérdésben készséggel áll rendelkezésére recepciósunk illetve bármelyik munkatársunk.

A kezelések ideje magában foglalja a dokumentációt és a helység előkészítését.

Betegjogi képviselő:
Balázs János
Elérhetősége: Szent János Kórház Bp.1125 Diósárok út 1. (keddenként 18 órától)