Dr. Seszták Magdolna - Reumatológus

Dr. Seszták Magdolna - Reumatológus

Rendel:

 

Kedd:  15-18 óráig

 

Dr. Seszták Magdolna - Reumatológus

Tanulmányok és szakmai tapasztalat:

 

1976-ban végeztem Budapesten, a Semelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi karán summa cum laude eredménnyel .

1982-ben reumatológia és fizioterápiából,

1996-ban klinikai immunológiából és allergológiából szakvizsgáztam.

Több mint 35 évig, 1976. okt. 1-től 2011. dec. 31-ig dolgoztam az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben  (ORFI), 2000-óta főorvosi beosztásban.

Az osztályos fekvőbeteg ellátáson kívül  ambuláns betegeket láttam el, részt vettem az orvostanhallgatók és szakorvos jelöltek oktatásában, gyógyszerkipróbálásokban. 

A  gyulladásos mozgásszervi betegségben szenvedő betegek biológiai terápiáját is végeztem.

Nagy tapasztalatom van az arthritis psoriaticában szenvedő betegek ízületi panaszainak kezelésében.

Számos hazai és nemzetközi tudományos kongresszuson vettem részt, rendszeresen járok továbbképzésekre, hazai és nemzetközi folyóiratokban - elsősorban arthritis psoriatica témakörben-számos cikk szerzője, ill társszerzője vagyok.

2012. januárja óta az Országos Sportorvosi Intézet (OSEI) Reumatológiai Szakambulanciáján dolgozom nyugdíj mellett részmunkaidőben.

 

Társasági tagság:

 

tagja vagyok a Magyar Reumatológusok Egyesületének, a Magyar Klinikai és Immunológiai Társaságnak, a Magyar Osteoporosis és Osteoarthrológiai Társaságnak, a Magyar Sportorvos Társaságnak

 

Magánrendelésemen szeretettel várom

  • a degeneratív ("kopásos") gerinc és ízületi betegségekben (derékfájás, hátfájás, ideggyulladás, csípőkopás, térdpanaszok stb.)
  • lágyrész reumatizmusban (teniszkönyök, golfkönyök, izomfájdalmak stb.)
  • ízületi gyulladásos betegségben (rheumatoid arthritis, spondylarthritis ankylopoetica, arthritis psoriatica, anyagcsere betegségekhez társuló ízületi fájdalmak),
  • csontritkulásban (osteoporosis) szenvedő betegeket.

A rendelésen a kórelőzmény felvétele és a beteg részletes vizsgálata után megbeszéljük a javasolt kiegészítő vizsgálatokat, a szükséges kezelést, mód van fájdalom csillapító, gyulladás csökkentő  injekciós kezelésre is.

Meggyőződésem, hogy nem a betegséget, hanem a beteg embert kell gyógyítani, ezért kérem, hogy a rendelésre feltétlenül hozzák el esetleges korábbi - más betegségekkel, műtétekkel kapcsolatos – leleteiket, zárójelentéseiket, rtg felvételeiket és a szedett gyógyszerek listáját is.