Dr. Szatmári Ákos - Kardiológus

Dr. Szatmári Ákos - Kardiológus

Dr. Szatmári Ákos - Kardiológus

Rendel:

Hétfő: —

Kedd: —

Szerda: —

                Csütörtök: —

                     Péntek: 10-14ig

 

2003-ban a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen (mai Szegeti Tudományegyetemen) általános orvosi diplomát, 2002-ben pedig az egyetemi orvosképzés keretein belül angol-magyar orvosi szakfordítói oklevelet szereztem.

2005-ben az Egyesült Államokban elvégeztem a U.S. Army századosi, 2006-ban pedig a U.S. Army repülőorvostan-képzését. 2007 szeptemberétől 2008 márciusáig a Sínai-félszigeten teljesítettem békefenntartó katonai szolgálatot csapatorvosként.

2008-ban repülőorvostanból szakvizsgáztam, 2005-től 2013-ig magyar és angol nyelven repülőorvostant oktatottam a Szegedi Tudományegyetemen.

Állandó munkahelyem 2003 óta a kecskeméti MH Repülőorvosi, Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézet, kardiológiai szakképzését az MH Honvédkórház Kardiológia Osztályán töltötte 2008-tól 2013-ig, ugyanebben az évben kardiológiai szakvizsgát tettem. Jelenleg az MH RAVGYI nagyforgalmú Kardiológiai szakrendelését vezetem, továbbá Kecskeméten magánrendelésem is elérhető.

2014 óta Angliában is dolgozom évi 2-3 hónap időtartamban, nagyrészt londoni kórházak kardiológia osztályán.

Tagja vagyok a Magyar és az Angol Orvosi Kamarának, a Magyar Kardiológusok Társaságának, valamint a Brit Szívultrahang-Társaságnak.

A Revita Rendelő csapatát 2016 óta erősítem, különös hangsúlyt fektetve a szív-érrendszeri megelőzésre, illetve az időben elvégzett invazív beavatkozások megszervezésére.